Informacion

Mbydheni Prezantim

Mbydheni Aktivitet Social

Mbydheni Reportazhe

Shėrbime Publike

Mbydheni Dokumentacion . . .

Mbydheni Sherbime Interneti

Mbydheni Librari

Mbydheni Te Ndryshme

Mbydheni Sende per Falje

Mbydheni Mjekesi

Leter informacioni
Abonohuni per tu informuar.
Abonim
Hiq abonimin
6 Abonentėt

   vizita

   vizitor ne linjė

Mirėsevini tek . . . adpa.info

 SHPAK (ADPA)eshte Shqata e Personave me Aaftesi te Kufizuar. 

Nje nga detyrat strategjike e kesaj shoqate eshte te mbroje te drejtat dhe lirite themelore  te PAK per integrimin e tyre ne shoqeri, te shprehura qarte ne te gjitha konventat nderkombetare dhe ne Kushtetuten e Shqiperise. Gjithashtu shume e rendesishme dhe prioritare per  Shoqata e PAK eshte te ndertoje nje mjedisi gjithe perfshires pa bariera dhe cdo indivit te ndjehet i perfshire ne komunitetin ku jeton. Duke qene pjese e angazhimeve publike ne jete sociale, kjo shoqate afron sherbime te ndryshme si: ndihme administrative falas, edukim dhe formim profesional, edukim shendetesor, mbrojtje ligjore, realizon projekte per integrimin si dhe mundeson shkembim eksperience mes personave qe kane te njejtat probleme shendetesor dhe sociale e ekonomike .
3 Shrikmet e fundit


Lajmerim - nga shpak le 05/02/2020 @ 10:53

LAJMERIM      

Shoqata e Personave  me Aftesi te Kufizuar  me qender  ne Tirane, me adrrese prane  21 Dhjetor tek Ish godines se Njesise Bashiake Nr.7. Organizon kurse Kompjuteri dhe te Gjuhes Angleze pa pagese per femijet e Invalideve, jetime, familjeve ne nevoje dhe te tjere, nga mosha 12-16vjec 
Falas librat, fletoret,  e gjithcka qe duhet per mesim. Dhurata per student  me te mire, si dhe nje pakete ushqimi cdo dite  ne fund te mesimit. Kush deshiron te regjistroje femijen ne keto kurse si dhe per nje informacion me te detajuar ju lutemi te kontaktoni me personin pergjegjes  ne numerin cel: 0699482565.
Programi i mbeshtetur dhe financuar nga Org. " Merct USA"
  Regjistrimet kane filluar, Shpejtoni .
Kurset per kete sezon fillojne me 05 - 04-2020  
Shoqata e personave  me Aftesi te Kufizuar.

... / ... Lexo vazhdimin


Lajmerim - nga shpak le 09/07/2019 @ 11:50

LAJMERIM      

Shoqata e Personave  me Aftesi te Kufizuar  me qender  ne Tirane, me adrrese prane  21 Dhjetor tek Ish godines se Njesise Bashiake Nr.7. Organizon kurse Kompjuteri dhe te Gjuhes Angleze pa pagese per femijet e Invalideve, jetime dhe te familjeve ne nevoje  nga mosha 12-16vjec.  Falas librat, fletoret,  e gjithcka qe duhet per mesim. Dhurata per student  me te mire, si dhe nje pakete ushqimi cdo dite  ne fund te mesimit. Kush deshiron te regjistroje femijen ne keto kurse si dhe per nje informacion me te detajuar ju lutemi te kontaktoni me personin pergjegjes  ne numerin cel: 0699482565.   Regjistrimet kane filluar, Shpejtoni .
Kurset per kete sezon fillojne me 16 - 09-2019 
Shoqata e personave  me Aftesi te Kufizuar.

... / ... Lexo vazhdimin


Lajmeri Per Kurse - nga shoqata le 07/08/2018 @ 23:03

 
 

LAJMERIM  

 
 
Shoqata e Personave  me Aftesi te Kufizuar  me qender  ne Tirane, me adrrese prane  21 Dhjetor tek Ish godines se Njesise Bashiake Nr.7. Organizon kurse Kompjuteri dhe te Gjuhes Angleze pa pagese per femijet e Invalideve, jetime dhe te familjeve ne nevoje  nga mosha 12-16vjec.  Falas librat, fletoret,  e gjithcka qe duhet per mesim. Dhurata per student  me te mire, si dhe nje pakete ushqimi cdo dite  ne fund te mesimit. Kush deshiron te regjistroje femijen ne keto kurse si dhe per nje informacion me te detajuar ju lutemi te kontaktoni me personin pergjegjes 
ne numerin cel: 0699482565.  
Regjistrimet kane filluar, Shpejtoni .
Kurset per kete sezon fillojne me 15 - 09-2018
  
Shoqata e personave  me Aftesi te Kufizuar.
 
 
        
 

 

... / ... Lexo vazhdimin


Pershtypjet - . . .


Donation
    Ēdo donacion mund ta kryeni pranė : RAIFFEISEN BANK

    Nė numrat e llogarisė:
  • 0 1 0 1 0 0 1 9 4 6    ( Dhurim nė LEK ),
  • 8 0 1 0 0 0 1 9 4 6    ( Donatione en €URO ),
  • 8 0 2 0 0 0 1 9 4 6    ( Donatione in DOLLAR USD ).
    FALEMINDERIT.
Special !

50% ULJE

ne sherbimet dentare

AKORD me KLINIKAT "VIP"


ēmimi 500 lek

Interviste Press

ligori_img.png


 Me shkrimtarin  Ligor Shyti  
(Reportazh.......)

Partner

http://www.adpa.info/img/pub/topograf_buton.png
Hits : 213
Hits : 429
Hits : 429

Shtoni reklamen tuaj

T O P